Avslutter vinteren på hjemmebane

DSC_0024

Synnfjells høyeste punkt Spåtind

Så var skisesongen 16-17 ferdig. Sesongen har bestått av deltagelse i 12 av de 13 ski classics-rennene. Rennene har vært en hard påkjenning for kroppen. Vi har gått 623 km med startnummer på brystet. I tillegg har jeg fått erfart å reise rundt i Europa, booke hoteller, fikse leiebiler og å navigere etter GPS. Med denne totalbelastningen så har det bare blitt deltagelse i to lokale skirenn i tillegg. Det har vært en stabilt bra sesong med noen gode renn som skiller seg ut; 8. plassen i Marcialonga ble rosinen i pølsa denne sesongen.

Kroppen fikk kjenne påkjenningen fra disse lange løpene midtveis i sesongen. En skikkelig vond skulder var et faktum etter Jizerska og oppladningen fram mot Vasaloppet ble langt fra optimal. Heldigvis gikk smertene bort etter utallige turer til behandling, så på Årefjellsloppet var det bra igjen._20170412_201844Foto Ski classics.

De to siste renne var henholdsvis Reistadløpet og Ylläs-Levi. Muligens de fineste renne i løpet av sesongen, mye takket være flott vær.  Reistadløpet ga oss  flotte omgivelser fra Setermoen til Bardufoss. Det ble også en brutal opplevelse hvor jeg måtte ty til festevoks for første gang på lang tid. Dessverre hadde diagonalteknikken forsvunnet siden sist (man blir god på det man trener på). Avslutningen av sesongen gikk i nord i Finland. Ylläs-Levi var et flott tilskudd til ski classics og det var godt å være med der framme. Banketten etter rennet var en fin avrunding på sesongen, før vi senere på kvelden fikk fastslått vår antagelse om at finnene ikke spytter i glasset.

Takk til smørerne for deres innsats på sene og tidlige timer før rennen.

DSC_0017

Nå nyter jeg påskeferien på hytta i Synnfjellområdet. Her får jeg noen fine skiturer (godt for både hodet og kroppen etter en lang sesong). Over og ut!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..