Tour de Synnfjell feirer 10-års jubileum 18-20.august 2017 OG NY HJEMMESIDE.

3871715560_2007233aTour de Synnfjell feirer 10 års jubileum i år og bildet er fra første offisielle arrangement i 2008. Fra venstre Petter Soleng Skinstad som ble nr 2 i eldste juniorklasse, Hans Chister Holund som vant og Eivind Flugstad Østberg som vant seniorklassa. Foto; Oppland Arbeiderblad Øystein Ringsveen.

Synnfjell Arrangement inviterer til Tour de Synnfjell 18-20 august  og har nå ny hjemmeside på http://www.synnfjell-arrangementer.no/  . Arrangøren jobber med å få til et seminar i forbindelse med at vi feirer 10 år og flere interessante personer knyttet opp mot treneryrket, idrettsfag og teamutvikling vil bli å treffe og høre.

Det blir 3 dagers konkurranse som tidligere. Dag 1. Prolog  i Bruflat får i år sannsynligvis endret løypetrase som vi kommer tilbake til. Dag 2. Spåtind Opp blir som i fjor ved Gamlestølen og med start fra Brennelva bru. Dag 3. Triathlon, Skiathlon og en egen klasse for de minste. Flere startområder men de som går lengst starter nede i Torpa og alle har målgang ved Spåtind Sport hotell.

Dette går samtidig med Toppidrettsveka og vi håper likevel at dette er et fullverdig sidearrangement spesielt rettet mot junior, men også at seniorer tar denne meget harde konkurransen som en del av sesongoppkjøringen.

Det var Team Synnfjell som dro i gang TdS, først som en del av sesongoppkjøringen (2006 og -07) men senere som et åpen arrangement. Fra 2012 tok lokale idrettslagene over og det er i dag en sammenslutning av Etnedal Skilag, Vest-Torpa UL, Torpa IL, Torpa Ski og Team Synnfjell som gjennom Synnfjell Arrangementer SA som står for gjennomføringen.  Vi kommer tilbake med flere historiske tilbakeblikk spesielt knyttet opp mot TdS og juniorsatsingen i Team Synnfjell fra årene 2006 og framover.

Tilbake til 2008: For jr damer det året  vant  Hilde Lauhaug klasse 19-20 år etter at Ingvild Flugstad Østberg sto over siste dag og Heidi Weng 18 års-klassa foran Martine Ek Hagen og klasse 17- år ble vunnet av Sigrid Olsen Sandnes. Marte Kathrine Myhre vant Senior damer. Juniorklassen for herrer 17 år ble vunnet av Henrik Bakke og 18 år Gisle Vestmo.

Noen av navnene som er nevnt over er kanskje ukjent for flere av dagens yngre løpere, men til underretning er det kun to som ikke representerte Norge i en eller annen form – det var litt av et beite!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..