Første samling sesongen 2017/-18 på Gamlestølen.

 

SONY DSC
Vår hovedtrener Jonas Austmo Kolstad leder årerts første samling på Gamlestølen.

Team Synnfjell har lagt årets første samling til Gamlestølen og Synnfjellområdet. Det er 12 året  Kjell Bergum og  Gamlestølen er med som vår hovedsponsor og  er sannsynlig en av hovedgrunnene til at vi har mulighet til å tilby en plass til utøvere som ikke har kommet seg inn på forbundslag eller på annen måte ønsker seg et springbrett til å komme opp til de beste.  Vi har ikke med oss Tina Nordstrøm fra Kiwi- reklamen (selv om hun har laget matprogram fra Gamlestølen) som kokk,  men vi har igjen med oss Kiwi som matsponsor på samlingen.

Kjell og Carl Bergum sammen med Tina Nordstrøm på Gamlestølen og Kiwi Dokka.

Blant utøverne er  ikke alle klare til første samling og i tillegg et par er ute på grunn av sykdom, men laget vil være fulltallig til neste samling som begynner allerede 22. juni (på Gamlestølen).  Årets lag er veldig spennende med mange lovende løpere og i dagene framover kommer vi til å presentere hver løper enkeltvis.

Jonas går inn i sin andre sesong som trener i  Team Synnfjell og vil få med seg en ny hjelpetrener i Jørgen Dahl Paule. Hjelpetrener vil få en utvidet rolle og vi har dermed mulighet til bedre å følge opp løperne som holder til både i Trondheim og Lillehammerområdet.

SONY DSC

Jørgen Dahl Paule la opp som fullsatsende skiløper etter forrige sesong men fortsetter i TS som hjelpetrener.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..