Synnfjell Arrangementer har egen hjemmeside.

004

Fra Skandinavisk cup på toppen av alpinbakken på Spåtind, arrangert av Torpa Ski i samarbeid med  Team Synnfjell i 2010.

http://www.synnfjell-arrangementer.no/ er den nye hjemmesiden til Synnfjell Arrangementer SA.

Synnfjell Arrangementer SA har som formål å initiere og arrangere idrettsarrangementer i Synnfjellområdet og  består av 5 frivillige/ideelle organisasjoner og 2 næringsaktører, De ideelle organisasjonene er de 3 idrettslagene i Torpa (Torpa IL, Torpa SKI og Vest-Torpa UL)  Etnedal skilag og Team Synnfjell. Det er som kjent kun idrettslagene som kan stå bak godkjente idrettsarrangementer og  foreløpig er det Tour de Synnfjell som er selskapets hovedarrangement. SA har langtids  leieavtale med Statskog på konkurranseløypa ved  Spåtind og ønsker å utvikle denne med tanke på at her er det tidlig snø og nok snø, samt en planlagt rulleskitrase og lysløype. SA har som mål å ta i bruk hele Synnfjellet og i tillegg til Spåtind peker Gamlestølen seg ut som et område med stort potensiale for både vinter- og sommeraktiviteter for selskapet.

Hovedsponsor for Synnfjell Arrangementer er  Oppland Energi som eier det store kraftmagasinet Dokksfløy og  Kjøljua samt de 2 kraftverkene i Torpa og ett på Dokka.oe

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..