Høsttreningen har startet for fullt

Etter en samlingsfri juli måned var jentene på allround som kjent på #hyttatilmargrethe for en 5-dagers barmarkssamling.

Hytta lå på snaufjellet med forholdsvis lite vegetasjon. Vi var derfor nokså spente med tanke på værmeldingene. De mørke skyene og det våte været ble slettes ikke så ille som fryktet.

På samlingens første økt var det som alltid en spenstig økt med noe som vekker eventuelle feriepregede utøvere. Heldigvis var de ingen i hvilemodus og vi fikk en pangstart på oppholdet.

IMG_8078

De påfølgende dagene fulgte en god blanding av rolige og høyintensive økter på rulleski og beina. Stakerulla og kortintervallene var to av øktene på samlingen som utøverne likte aller best.
IMG_8073

Samlingens siste økt var en lengre kombiøkt rulleski. Med godt mot, mye drikke og x antall brødskiver med sjokoladepålegg var det ingenting som kunne stoppe jentene fra å få et solid punktum på treningsoppholdet.

Ellers fikk vi også spilt mye kort og hygget oss med grilling av marshmallows. For å gå fort på ski er det avgjørende å trives i hverandres selskap og koble av når man skal koble av.

IMG_8123

Neste barmarkssamling blir på Gamlestølen i slutten av september.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..