Team Synnfjell Langløp 2017/-18.

9C36307AE84B45FAAB95935233EDF1B8Team Synnfjell sitt lag på langkøp sesongen 2017/-18 inneholder sju løpere. Dette kan bli komplettert utover sesongen med ytterligere et par aktuelle løpere.

Team Synnfjell langløp har som mål å ta enkeltplasseringer topp-10 blant damene og topp-30 hos herrene. Som team håper vi å havne topp-15.

Her er løperpresentasjonen;

rosa-troyeSvenja Hoelzle som vi hadde håpet på skulle bli rehabilitert etter en ryggskade som hun fikk midt i forrige sesong er under opptrening, og vil derfor ikke bli med for fullt i første del av årets SC.  Hun er lagets yngste -95.

IMG_1990Runar Hermo er ny løper for sesongen i TS og har i år valgt å redusere på annen aktivitet for å satse inn mot SC. Han er fra Hammerfest i Finnmark men bor i Tromsø. Han har tidligere en 35. plass fra Vasaloppet, 36.plass i Marcialonga (bestemann uten team), 41. plass i Årefjellsloppet,  38.plass i Reistadløpet og 46. plass i Yllas-Levi. En spennede løper med jevnt gode plasseringer og som kan heve seg ytterligere dersom forholdene blir lagt til rette.

IMG_20150217_163618 Berit Gjelten er en meget habil skiløper (og sykkellist) opprinnelig fra Alvdal  men bor og jobber nå i Trondheim. Hun er god nok til å havne topp -10 i renn. Har tidligere gode plasseringer bla a i Birken, -15 13.plass og -16 15.plass.

thumb_IMG_0925_1024Erlend Moian Nydal kom inn på laget forrige sesong og er sannsynligvis en løper som kan bli så god han bare vil. Han plukket jevnt med poeng i fjor, selv med redusert sesong. Kommer fra Asker men bor og studerer i Trondheim. Beste resultater i fjor 14. plass fra Vasaloppet China og 39.plass fra Toblach-Cortina.

portrett stianStian Berg fra Jømna/Heradsbygd og Elverum er ny i TS Han reduserer Allroundsatsing  og øker trening mot langløp, er en av de løpere som vi tror kan plassere seg på riktig side av topp-50 i flere renn i år.  Stian har 3 år igjen å konkurrere i ungdomklassa og yngste mann på laget.

Pål Åge JotenPål Åge Joten er tidligere skiskytter som har valgt å starte opp igjen skikarrieren med langløp. Han er fra Engerdal og er forberedt til å ta steg for steg gjennom en 3-års plan. Havnet på 22.plass i årets Olaf Skoglunds minneløp og har målsetting om topp -50 i enkelte løp i årets SC.

dav

Berthe Anette Svenkerud er hardtsatsende på Allround men ønsker å forsøke seg på langløp siden NC og Skancup ikke har plassert seg på samme tid som skiclassics i år. Hun er sannsynligvis vår beste individuelle løper og burde ha mulighet topp-5 i enkeltrenn. Berthe Anette kommer opprinnelig fra Vang ved Hamar men bor nå i Tromsø der hun også driver sin legepraksis.

 

17265085_1445422772164300_8573079830223153441_nSom en kuriositet er vi i år sterkt representert fra Hedmark på samme måte som vi for 2 år tilbake stort sett hadde løpere fra Telemark på allroundlaget.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..